Julia Chelaru s-a despărțit de logodnic iar fostul soț, Bogdan Jianu s-a logodit în acest weekend

Fosta ”Blondy” ori ”Sexxy”, cele mai în vogă grupuri feminine în urmă cu zece ani, Jiulia a  închis o nouă relație,  ce a durat doi ani, cu Ionuț, un tânăr ce s-a ținut departe de zona mondenă autohtohtonă. Cei doi s-au logodit în Cipru și urmau să se căsătorească.

Însă impactul regimului de izolare/ carantinare a fost un test suprem pentru ei, dar pe care nu l-au trecut. Ruptura a fost atât de adâncă încât Julia a șters toate pozele în care apărea alături de acesta, cândva postate pe paginile sale de socializare.

În urmă cu doi ani, Julia și Bogdan Jianu au divorțat discret, punând capăt unei relații ce a durat mai mult de 16 ani, una ce părea foarte sudată în showbiz-ul autohton. Cei doi sunt în relații foarte bune și astăzi, chiar și după rupere solista s-a prezentat sub numele artistic ce-l cuprindea și pec el al fostului soț, Jianu.

Bogdan Jianu i-a dat inelul de logodnă Cătălinei Ponor

De cealaltă parte, în weekendul proaspăt consumat, Bogdan Jianu s-a logodit cu frumoasa Cătălina Ponor, fosta campionă olimpică la gimanstică.

”Astăzi, am avut cea mai mare surpriză din viața mea. Am spus «Da» omului cu care vreau să-mi petrec restul vieții cu dragostea. Te iubesc, Bogdan Ristea Jianu!”, a fost mesajul pe care marea glorie a gimasticii l-a făcut în mediul online, alături de o fotografie mărturie cu inelul primit

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri