AcasăActualitateJurma, despre deschiderea școlilor: ”Experiment de infectare în masă și de...

Jurma, despre deschiderea școlilor: ”Experiment de infectare în masă și de demolare controlată a sistemului medical”

Cercetătorul Octavian Jurma critică decizia Ministerului Educației de a încheia vacanța elevilor în 3 ianuarie, spunând că va fi un catalizator pentru infecțiile cu tulpina Omicron.

”Este o decizie dezolantă… Astfel după ce petrecerile și minivacanța de Revelion au răspândit Omicron în toate orașele din România, școlile vor asigura răspândirea Omicron în toate familiile care au copii la școală în România, iar părinții și bunicii acestor copii le vor răspândi la birou sau în biserici și celor care nu [mai] au copii în școli.

Nici dacă plănuiau un experiment de infectare în masă  și demolarea controlată a sistemului medical, nu puteau alege mai bine suprapunerea unor seturi de evenimente de tip super-spreader atât de corect pentru a asigura o explozie de cazuri”, susține Jurma într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Medicul spune că se poate considera debutul oficial al valului 5-Omicron la 1 ianuarie 2022.

”Debutul valului confirmă și prognoza că Omicron va deveni dominantă până la finalul acestei săptămâni. Mă aștept că raportul VOC de marți să confirme acest lucru, dar avem deja și raportul Medlife care arată o pondere medie de 35% a cazurilor de Omicron. Nu am nici o îndoială că Omicron are deja o pondere de 50% din numărul de cazuri diagnosticate.

În această săptămâna creșterea a fost încă temperată de ponderea importantă numărului de cazuri Delta care care deși se află într-un platou, încă reprezintă probabil în jur de 50% din cazurile noi. De săptămâna viitoare Omicron va forță valul în regim turbo și mă aștept să terminăm săptămâna la peste 2,500 de cazuri pe zi”, a mai transmis Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook.

El susține că debutul valului 5 a fost avansat cu aproape 2 săptămâni față de prognoza INSP, ”tocmai datorită măsurilor de relaxare inoportune, a abandonării certificatului verde și a deschiderii școlilor în cel mai prost moment posibil din punct de vedere epidemiologic”.

”Nu veți auzi nici măcar o scuză pentru prețul plătit de copiii noștri, dimpotrivă, sunt semne că deciziile Ministerului Santatii vor fi cenzurate în continuare de la Cotroceni prin numirea unui secretar de stat decorat de Președinte pentru obediență să politică.

Probabil că România Educată nu include și copiii vulnerabili la COVID-19, doar pe cei care vor supraviețui selecției naturale prin infectare impuse de guvern părinților. Astfel părinții nu mai au dreptul să își țină copiii acasă și sunt obligați de lege să îi trimită în clase să se infecteze”, a mai scris Jurma.

A adresat și un mesaj către părinții care îi cer pe rețelele de socializare ”să le lase copiii în pace”.

”Nici eu, nici guvernul, nici UE nu vrea să îți vaccineze copiii cu de-a silă. Doar pandemia îți infectează copiii cu de-a silă. Dacă nu vrei să îi potejezi este decizia ta și prin urmare responsabilitatea ta completă pentru consecințele acestei decizii”, a notat Jurma.

Ultimele Articole