AcasăMoney&PeopleȚi se rupe inima! Kanye West, din miliardar în milionar. I-au mai...

Ți se rupe inima! Kanye West, din miliardar în milionar. I-au mai rămas doar 400 milioane de $

Kanye West, timp de trei ani cel mai bogat solist afroamerican din istorie, a retrogradat.

Rapperul a rămas doar cu circa 400 milioane de dolari americani, conform estimărilor Forbes după ce s-au dezis de contractele cu brandul său- Yeezy- dar și de imaginea sa coloșii din industria vestimentară Adidas, Balenciaga, GAP. De asemenea, banca JP Morgan Chase. Doar parteneriatul cu Adidas valora circa 1 miliard de dolari (artistul primea pentru logo-ul său pe o linie de pantofi sport cu circa 200 milioane de dolari pe an).

Kanye West, din miliardar în milionar. A rămas fără 2 miliarde de dolari într-o singură zi

După ce a supraviețuit șocului colosal de a pierde cotații de 2 miliarde de dolari într-o singură zi, Kanye fostul soț al faimoasei Kim Kardashian, s-a pus iar pe muncă, la 45 de ani, concentrându-se din nou pe activitatea muzicală.

”Adidas nu tolerează antisemitismul sau orice altă formă a discursului care incită la ură”, au declarat reprezentanții concernului de echipament sportiv la momentul ruperii contractului comercial. Decăderea lui Kanye West i s-a tras de pe urma unor declarații ofensatoare lansate în mediul online, în urma cărora i-au fost suspendate și conturile sale de Instagram și Twitter.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.