x


  • EUR
    4.7538
    USD
    4.2013
string(16) "instant-articles"

KAUFLAND revine: Şoarecele găsit într-un magazin din Arad a fost plasat INTENȚIONAT

La două săptămâni după ce a fost făcut public un clip cu un şoarece într-unul din rafturile unui magazin Kaufland din Arad, compania revine şi susţine că acesta a fost plasat în acel loc anterior filmării.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.03.2018, 7:22

Compania susţine într-un comunicat transmis luni că acţiunea face parte dintr-o campanie de denigrare a kaufland şi precizează că va sesiza poliţia şi va cere o anchetă în acest caz.

 

,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. Înmagazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul.

 

Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis compania.

 

În 2 martie, magazinul Kaufland unde, la începutul acestei săptămâni, clienții au privit perplecși cum un șoarece se plimba nestingherit printre bucățile de carne expus în galantare a primit două amenzi, după ce autoritățile s-au autosesizat și au dispus efectuarea unor controale.

 

Prima amendă, în cuantum de 20.000 de lei, a fost aplicată de Oficiul pentru Protecția Consumatorului Argeș.