AcasăMoney&PeopleKevin Spacey a fost achitat în procesul de hărțuire sexuală ce i-a...

Kevin Spacey a fost achitat în procesul de hărțuire sexuală ce i-a îngropat cariera. A pierdut multe roluri și i s-au cerut despăgubiri de 40 milioane de $

Victorie în instanță pentru celebrul actor Kevin Spacey, în procesul de hărțuire sexuală ce aproape că i-a îngropat prodigiasa sa carieră artistică. Actorul a fost scos și din distribuția serialului de succes ”House of Cards”.

În vârstă de 63 de ani, actorul de Oscar (pentru rolurile sale din „American Beauty” și „The Usual Suspects”) ce a jucat și în superproducții precum ”KPax”, ”Seven”, ”Panică pe Wall Street” ori ”LA Confidential”, a fost declarat nevinovat de un tribunal civil din New York.

Jurații au respins acuzațiile aduse de actorul Anthony Rapp, potrivit cărora Kevin Spacey l-ar fi supus la atingeri intime și nepotrivite cu caracter sexual, comise în urmă cu 36 de ani. Anthony Rapp, acum în vârstă de 50 de ani,  ceruse despăgubiri de 40 milioane de dolari americani. În ziua verdictului, Kevin Spacey a fost văzut plângând în fața tribunalului, și a refuzat să le răspundă jurnaliștilor.

Kevin Spacey a fost achitat în procesul de hărțuire sexuală ce i-a îngropat cariera

”Domnul Spacey va dovedi că este nevinovat de tot ceea ce a fost acuzat”, a spus Jennifer Keller, avocata actorului care mai are un proces greu penal, deschis la Londra. Actorul a pledat nevinovat pentru cinci acuzații de presupuse infracțiuni sexuale care s-ar fi desfășurat între 2005 și 2013.

Din cauza acestui proces, actorul a fost scos din distribuția serialului de succes ”House of Cards”. Personajul principal, Frank Underwood, a fost omorât în mod oficial de scenarişti în al şaselea şi ultim sezon al producţiei. Inițial Netflix, producătorul serialului suspendase filmărie în urma ecourilor procesului de agresiune sexuală în care Kevin Spacey a fost târât.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.