x


 • EUR
  4.7401
  USD
  4.1850
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(4) "news"

Klaus Iohannis a avut dreptate. Cum a pierdut Sevil Shhaideh milioane de euro de la Uniunea Europeană

Comisia Europeană a respins în două rânduri să acorde bani pentru patru proiecte pe care Sevil Shhaideh le coordona din funcția de director  al Asociației Euroregiunea Marea Neagră, instituție controlată de  Nicușor Constantinescu.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Romania Libera | Publicat: 28.12.2016, 6:16

La prima adunare generală, din 2008, baronul penal Nicușor Constantinescu a fost ales președintele  Asociației Euroregiunea Marea Neagră (BSER), la care Consiliul Județean Constanța aderase încă de la constituire. Asociația își propunea să fie ”un forum pentru cooperare între autoritățile locale și regionale din zona Mării Negre” (erau 14 membri din 5 state), scrie Romania Libera.

 

Director executiv al Asociației Euroregiunea Marea Neagră a devenit, tot din 2008, Sevil Shhaideh. Semnătura acesteia apare, alături de cea a președintelui de atunci al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, pe mai multe documente de constituire sau de finanțare a unor activități ale asociației.

 

Cum intră banii la apă la Constanța

 

La a doua (și ultima) adunare generală a Asociației Euroregiunea Marea Neagră, Nicușor Constantinescu a promis că asociația va realiza patru proiecte regionale în domeniul turismului, valorificării tradițiilor culturale și protecției mediului.