x


  • EUR
    4.8288
    USD
    4.4163
string(7) "politic"

Klaus Iohannis, comparat cu Dragnea: “O panaramă de Guvern cu o panaramă de profesoraș în coadă”

Fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu îl compară pe Klaus Iohannis cu Liviu Dragnea, susținând într-o postare pe Facebook că „dă dovadă de aceeași megalomanie”. Vîntu face trimitere la faptul că președintele îi cheamă frecvent la Cotroceni atât pe premierul Ludovic Orban, cât și pe unii miniștri.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.12.2019, 15:29

„O panaramă de Guvern cu o panaramă de profesoraș în coadă

 

Mi-l amintesc pe Dragnea cum chema el aproape zilnic fie premierul, fie miniștrii în sediul din Kisselef. Evident că de fiecare dată informa și presa, astfel încât să vadă o țară întreagă că el este șeful suprem, că el decide în tot și în toate. O atitudine megalomanică de țăran parvenit îmbătat de propria-i putere.

Călcându-i fix pe urme, profesorașul de fizică dă dovadă de aceeași megalomanie. Fără a avea măcar o umbră de idee constructivă, profesorașul își pune Guvernul, prin chemare frecventă la Cotroceni atât a lui Orban cât și a diverșilor miniștri, în cea mai ridicolă și penibilă postură. În postura unor slugi nătânge care sunt chemate la Cotroceni să ia lumină de la unul care pe alocuri este chiar mai prost decât ei.

Iar pentru că în titlu am folosit o expresie din poker, voi încheia în aceeași notă spunându-ți, generație, că actuala putere politică este atât de tâmpită, încât joacă la cacealma cu cărțile pe față! Primul jucător care-i va plăti cu sec o va lăsa și în fundul gol și fără mandolină”, scrie SOV pe Facebook.