x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(7) "politic"

Klaus Iohannis, no comment: “Sunt OLTEAN!”

Preşedintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Vest (Oltenia), ocazie cu care a vorbit despre câştigarea tuturor alegerilor pentru "reconstruirea" României şi a criticat guvernarea PSD, susţinând că promisiunile electorale ale social-democraţilor din 2016 nu au fost îndeplinite - drumuri, spitale, şcoli.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.09.2019, 14:13

 

“PSD, pentru România, a fost şi este o catastrofă. (…) În schimb, au reuşit să-şi înşurubeze neamurile, prietenii, membrii de partid în multe, multe poziţii publice. Oamenii competenţi au trebuit să facă loc pentru aceşti incompetenţi care aproape că au reuşit să distrugă sistemele publice din România, care aproape au reuşit să înlăture democraţia din România. (…) Dar unii ne-am opus tot timpul. Ne-am folosit instrumentele constituţionale şi am oprit foarte multe din prostiile, nesimţirile pe care le-au planificat pesediştii pentru România”, a afirmat Iohannis, considerând că cel mai mare succes în acest sens este rezultatul referendumului din 26 mai.

 

Klaus Iohannis a adăugat că trebuie “reconstruit ce a stricat PSD”, că România are nevoie de “reconstrucţie şi modernizare”, pentru a ajunge “o ţară normală”.

 

“Sunt oltean împreună cu oltenii mei!”, le-a mai transmis el liberalilor prezenţi.