AcasăPoliticKlaus Iohannis publică o fotografie alături de soția sa, Joe Biden și...

Klaus Iohannis publică o fotografie alături de soția sa, Joe Biden și prima doamnă a SUA, la New York

Klaus Iohannis a publicat pe Facebook, vineri dimineață, o fotografie în care se află alături de soția sa, de președintele american Joe Biden și de prima doamnă, Jill. Poza a fost făcută la New York, cu ocazia recepției oferite în onoarea șefilor delegațiilor prezenți la Adunarea Generală a ONU.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, este mesajul postat de Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit joi și cu cu membri ai comunităţii româneşti de pe Coasta de Vest a SUA. Președintele a afirmat că românii şi Guvernul României nu stau degeaba, se implică, muncesc şi că România merge bine, iar economia creşte.

”România este într-o situaţie, pe de o parte, extrem de complicată din motive legate de războiul dus de Rusia împotriva Ucrainei,  pe de altă parte, cred că este bine să se ştie că românii şi Guvernul României nu stau degeaba, se implică , muncesc şi, în mod, pentru mulţi surprinzător, pentru mine, natural, România merge bine şi economia românească creşte. Este o veste foarte, foarte pozitivă”, a afirmat preşedintele la întâlnire, unde a fost însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis, şi de ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, transmite News.ro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.