KRUK pregătește un nou concurs pentru clienții care-și plătesc datoria

În perioada 1-22 decembrie 2022, KRUK România organizează un nou concurs pentru clienții cu datorii care aleg să plătească datoria online în această perioadă. Mai multe detalii sunt prezentate în continuare:

Clienții își plătesc datoriile la KRUK și pot câștiga vouchere Kaufland

Clienții își plătesc datoriile la KRUK pentru beneficiile pe care le au și pentru a-și recăpăta libertatea financiară. Această firmă de gestionare a creanțelor are o nouă campanie pentru a-i ajuta pe oameni să facă economii de sărbători. Zilnic, în perioada 1-22 decembrie, clienții companiei care își dau acordul să fie înscriși în concurs pot câștiga vouchere de cumpărături de la Kaufland în valoare individuală de 500 lei. Excepție fac zilele de 6 decembrie când valoarea premiului este de 1000 lei și 22 decembrie când premiul este de 2000 lei. Regulamentul va fi publicat pe eKRUK, platforma prin care clienții își preiau controlul datoriei, pot face plăți la orice oră, de oriunde s-ar afla, pot economisi bani folosind coduri de reduceri și participând la concursuri.

Păreri despre KRUK România și produsele companiei

Pe site-urile companiei se găsesc povești detaliate de la clienți care și-au achitat datoria, dar și păreri despre KRUK România și produsele oferite oamenilor cu datorii:

„Mulțumesc firmei KRUK pentru că reușesc să-mi achit datoria”, a fost mesajul trimis de un client mulțumit.

Păreri despre programul „Dorințe Împlinite”, programul care oferă bani înapoi clienților buni platnici:

„Nu am crezut în așa ceva timp de 2 ani. Eu știam că băncile îți iau banii. Voi m-ați sunat și m-ați convins să folosesc punctele. Am ajuns la voi dintr-un necaz. După decesul soțului nu mi-am mai plătit ratele. Sunteți singurii care faceti așa ceva. Mai am colegi care au datorii și nu le vine să creadă când le spun de acest program.” susține o clientă mulțumită de programul „Dorințe Împlinite”.

Odată cu semnarea angajamentului de plată cu ratele dorite de ei, clienții se pot înscrie și în programul „Dorințe Împlinite”, pentru a-și crea un fond de economii, la fiecare rată.

Păreri despre eKRUK:

„Aplicația este foarte utilă.”

„Este exact ceea ce trebuie.”

„Din punctul meu de vedere este intuitiva și ușor de folosit.”

Toate aceste păreri de la clienții mulțumiți ar trebui să crească curiozitatea celorlalți clienți și să îi încurajeze să testeze platforma, împreună cu beneficiile ei. Există și o secțiune de articole utile în care sunt descrise funcționalitățile eKRUK, sunt anunțate concursuri, etc.

De fapt, noul concurs KRUK din luna decembrie tot pe eKRUK va fi anunțat și este dedicat clienților care plătesc online cu cardul. Utilizatorii care și-au făcut cont în platformă vor găsi un mesaj în secțiunea „Economisește la KRUK”. Folosind butoanele intuitive din platformă, aceștia vor afla toate detaliile necesare pentru a participa.

Clienții se pot pregăti în avans pentru acest concurs, înregistrându-se pe site dacă nu și-au creat încă un cont de utilizator, actualizându-și datele de contact, punând deoparte banii pentru rată, etc. Astfel, vor avea mai multe șanse să nu rateze oportunitatea de a câștiga vouchere de cumpărături la Kaufland.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed