Adio ”Ghiță”! La 17 ani, Cleopatra Stratan cântă ”Pupă-mă” cu acid hialuronic în buze

0
34
Adio ”Ghiță”! La 17 ani, Cleopatra Stratan cântă ”Pupă-mă” cu acid hialuronic în buze

Dacă, în urmă o lună, un instantaneu fotografic i-a pus pe gânduri pe vizitatorii paginilor sale de socializare în legătură cu buzele sale mărite, ultimele capturi din filmările solistei evidențiază din ce în ce mai mult faptul că adolescenta a apelat proceduri cosmetice non-invazive pentru o mărire decentă a buzelor.

Cleopatra, care la 3 ani și jumătate a uimit milioane de oameni din întreaga lume (a fost inclusă în ”Cartea Recordurilor” pentru cea mai mica solistă din lume ce a susținut un concert live”), a crescut mult, s-a transformat într-o sexy adolescentă și, evident, a ajuns la vârsta primei iubiri. Solista l-a găsit pe ”Ghiță” în persoana solistului Edward Sanda (22 ani), se declară îndrăgostită, transformare ce o face atât de diferită față de copilul de odinioară care a a atins în nevinovăția vârstei 6 recorduri mondiale.

 

Este vorba de ”Cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert”, ”Cel mai tânăr talent ce are propriul album”, ”Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de șase săptămâni”, ”Cel mai tânăr artist ce a primit 10.000 euro pentru a cânta o piesă”, ”Cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV” și ”Cel mai tânăr artist de succes”. În clasamentul oddee.com, Cleopatra Stratan încă ocupă locul 4 în topul copiilor minune din lumea artistică