La 81 ani, actorul Alexandru Arșinel a fost operat din nou!

0
3
La 81 ani, actorul Alexandru Arșinel a fost operat din nou!

În vârstă de 81 ani, veteranul actor al teatrului de revistă românesc a fost ”pe mâini bune”, operația fiind condusă de renumitul medic Monica Pop, care este și managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

În ciuda alarmelor de presă, care-l dau pe directorul Teaturlui ”C. Tănase” internat după o grea intervenție chirurgicală, Alexandru Arșinel este bine, fapt confirmat pentru Money& People chiar de marele actor. Actorul suferă de diabet si, din fericire, acestă operație a fost una ușoară, fiind externat imediat după procedura de implantare a noului cristalin multifocal.

În urmă cu șapte ani, actorul a suferit o grea intervenție chirurgială, de transplant renal, care i-a salvat viața. În condițiile în care pe lista de așteptare se aflau 1.700 de persoane care aveau nevoie de transplant renal, operația actorului a stârnit un scandal imens, acesta  fiind acuzat că a fost luat în evidențele Instiutului de Urologie şi Transplant Renal (IUTR) din Cluj cu doar trei zile înainte să primească rinichiul unui donator de 23 de ani.

”De 40 de ani sunt în evidenţa spitalului Davila. De 40 de ani. Am avut peste 30 şi ceva de colici renale care mi-au terminat rinichiul, mai funcţiona 6%. De 40 de ani se ştia”, s-a apărat Arșinel.