AcasăActualitateLa ce a ajuns să facă reclamă Titi Aur. FOTO

La ce a ajuns să facă reclamă Titi Aur. FOTO

La ce a ajuns să facă reclamă Titi Aur. Titi Aur este un celebru pilot auto. Deși are nenumărate afaceri în desfășurare, dar și avere impresionantă, acesta s-a apucat de făcut și reclame.

Titi Aur nu s-a depărtat prea mult de domeniul pe care îl cunoaște foarte bine, drept urmare, marele campion promovează piese auto de la Unix.

”Indiferent de autovehiculul pe care îl conducem nu trebuie să facem compromis la calitate. Mai ales în momentele în care avem nevoie de piese auto de încredere. Calitate premium, preț accesibil, pentru orice autovehicul la AZ Meisterteile. Comandați la service-ul dumneavoastră piese marca AZ Meisterteile, încărcați codurile de produs și câștigați cele două Mercedes-uri sau unul din cele 30.000 de premii”, spune Titi Aur în reclama la piese auto.

Menționăm faptul că firma de piese auto la care face reclamă Titi Aur comercializează orice piesă auto, precum și alte articole ce ține de întreținerea mașinilor. În plus, compania auto de la care Titi Aur încasează bani pentru a-i promova produsele se adresează și posesorilor de motociclete, precum și acelora care dețin camioane.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.