AcasăActualitateInvatamantLa ce oră începe probele de Matematică și istorie de la examenul...

La ce oră începe probele de Matematică și istorie de la examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă

La ce oră începe probele de Matematică și istorie de la examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă. Elevii care susțin examenul de Bacalaureat sesiunea toamnă dau astăzi proba obligatorie de profil.

La proba de matematică, dar și la proba de istorie, examenul începe la ora 09.00, iar candidații trebuie să intre în sălile de examen până cel târziu la ora 8.30.

După ce primesc subiectele, absolvenții au la dispoziție trei ore pentru a rezolva cerințele de pe foaia de examen și trebuie să să obțină cel puțin nota 5 pentru a promova examenul de bacalaureat.

Menționăm faptul că, potrivit regulamentului, candidații nu au voie să iasă din sala de examen mai repede de o oră și jumătate de la începerea examenului, chiar dacă au terminat de rezolvat subiectele mai repede.

În același timp, cei care ies înainte de expirarea celor trei ore, nu vor avea voie să părăsească sala cu foile pe care sunt scrise subiectele.

Baremele și subiectele vor fi publicate de Ministerul Educație pe site-ul edu.ro după-amaiză, când toți candidații au încheiat proba și au părăsit sălile de examen.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.