La ce se folosește, de fapt, sarea amară

0

La ce se folosește, de fapt, sarea amară. Sarea amară poate fi considerată un adevărat remediu miraculos. Ea se mai numește și Epsom și este un remediu natural care se foloseşte atât în tratarea, cât şi în prevenirea multor afecţiuni.

Sarea apară are proprietăţi inflamatorii, ceea ce o face un remediu excelent împotriva durerilor. Ea grăbeşte vindecarea rănilor şi este foarte bună şi pentru febra musculară.

La ce se folosește, de fapt, sarea amară

Totodată, sarea amară se mai folosește și în curele de slăbire și de detoxifiere, eliminând toxinele de la nivelul pielii. Acesta este excelentă şi pentru curăţarea tenului. Se foloseşte în combinaţie cu gelul de curăţare, iar efectul este uimitor, după masarea blândă a tenului pentru două minute şi clătirea cu apă rece.

Sarea amară mai este folosită și în cazul stresului sau a stărilor de anxietate. Ea poate reda starea de bine, calmează și de asemenea relaxează, dat fiind faptul că este bogată în magneziu.

La ce se folosește, de fapt, sarea amară

Un alt beneficiu pe care sarea amară îl are se referă la grădina ta. Plantele au nevoie de magneziu şi sulfat, substanţe care se regăsesc din plin în Epson şi de aceea multe persoane o utilizează la îngrijirea gazonului.