AcasăEconomieLa IT SH găsești laptop performant la preț foarte bun

La IT SH găsești laptop performant la preț foarte bun

Prețurile calculatoarelor și laptopurilor de ultimă generație nu sunt neapărat cele mai accesibile, acesta fiind motivul pentru care mulți pasionați de gaming sau utilizatori care folosesc aplicații complexe, cum sunt cele tehnice sau de proiectare, caută alternative mai puțin costisitoare. O soluție modernă o constituie echipamentele second hand, care se regăsesc și în oferta IT-SH.ro.

Tehnologia avansează pe zi ce trece, însă din considerente financiare, multor utilizatori le este dificil să țină pasul cu aceasta. Totuși, ei nu trebuie neapărat să dispună de cele mai noi dispozitive, mai ales că au acces la echipamente performante în regim second hand sau refurbished, care îndeplinesc specificații tehnice dintre cele mai căutate și nu implică o investiție atât de mare.

De ce sunt laptopurile refurbished o idee bună pentru cei care doresc performanță?

Multe persoane sunt de părere că dispozitivele noi sunt cele mai bune pentru a rula aplicații complexe și pentru activități precum gaming-ul sau streaming-ul, însă adevărul este că performanța unui laptop sau calculator nu depinde întotdeauna de vechimea echipamentului, ci de funcționalitatea componentelor și starea acestora. În aceste condiții, produsele refurbished sunt o idee inspirată din mai multe considerente:

Acces la echipamente cu specificații foarte bune

Achiziția unui laptop sau computer din categoria celor recondiționate înseamnă posibilitatea de a alege echipamente cu specificații de ultimă generație fără a depăși bugetul. Capacitatea memoriei RAM, tipul de placă video și specificațiile CPU sunt doar câteva dintre caracteristicile tehnice în funcție de care pasionații de tehnologie își aleg dispozitivele, iar prețul acestora crește în tandem cu performanța lor.

Prin răsfoirea catalogului de produse de la IT-SH.ro, se poate observa prezența unor dispozitive refurbished care sunt prevăzute cu specificații și componente performante, al căror preț este mult mai mic decât al echipamentelor noi care au dotări similare sau identice;

Varietate de produse testate riguros

Varietatea de produse și branduri disponibile la IT SH reprezintă un avantaj al categoriei de laptopuri și calculatoare refurbished, însă beneficiul principal este acela al funcționalității. La un preț accesibil, persoanele care aleg varianta recondiționată beneficiază de produse care au fost testate riguros înainte de a fi puse la vânzare, în ideea de asigurare a unei performanțe optime.

Chiar dacă nu au fost folosite deloc sau pentru o perioadă scurtă, laptopurile și calculatoarele recondiționate sunt inspectate temeinic înainte de a fi puse la dispoziția cumpărătorilor. Fiecare componentă contribuie la funcționarea corectă a echipamentului, astfel că unele piese sunt înlocuite dacă este necesar;

Garanție similară cu cea a produselor noi     

IT SH se adresează unui public divers, format atât din profesioniști care se află în căutarea unor specificații de top, cât și din începători în domeniul tehnologiei care vor să beneficieze de o ofertă la laptop second hand sau calculator recondiționat cu specificații obișnuite. Pentru un plus de siguranță, produsele beneficiază de garanție 24 de luni.

Așadar, o variantă accesibilă din punct de vedere al prețului și avantajoasă din punct de vedere al diversității și performanței o constituie achiziția de echipamente sh sau refurbished. IT SH reunește o gamă variată de calculatoare și laptopuri potrivite pentru orice utilizator, de la studenți, până la designeri web și gameri.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.