La un an de la aterizare, ”OZN-ul” de la Cornu are, în medie, 400 de vizitatori pe zi

0
La un an de la aterizare, ”OZN-ul” de la Cornu are, în medie, 400 de vizitatori pe zi

Când și-a deschis porțile, în aprilie 2017, restaurantul ETU Pizza&Grill şi-a întâmpinat oaspeții cu o “experienţă intergalactică”: personaje din Star Trek au fost gazdele evenimentului.

Unic în peisajul construcţiilor din România, realizat cu o investiție de circa 1,5 milioane de euro, restaurantul a prins la public nu doar datorită arhitecturii interesante, ci și a meniului. ”Pentru noi toate produsele sunt deosebite pentru că sunt făcute de noi, cu ingredientele noastre. Burgerul, de exemplu, îl facem noi, cumpărăm noi carnea şi apoi o tocăm. Facem şi deserturi. Ne vom dezvolta în funcţie de cerinţele clienţilor”, a spus şeful de staţie, Alexandra Ungureanu.

”OZN-ul”este amplasat pe DN 1, în localitatea Cornu, judeţul Prahova. ”Având arhitectura futuristă şi specialităţile culinare create de chefi de top, primul autogrill din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Naţional 1, dar şi pentru localnici. La ETU Pizza&Grill vă punem la dispoziţie un meniu cu cele mai delicioase selecţii culinare. Aşteptăm clienţii să se bucure de o experienţă intergalactică, unică, la nava spaţială ETU Pizza&Grill”, arată conducerea societăţii de care aparţine restaurantul. Meniul cuprinde burgeri, salate, pizza sau grilluri, iar personalul prietenos, serviciile impecabile și grija pentru igienă sunt atuurile acestuia.

De altfel, locația este deja ”vedetă” pe internet, pentru că acolo s-a filmat videoclipul pentru piesa Otiliei, Devocion.

Potrivit şefului de staţie, restaurantul de tip autogrill dispune, în total, de 160 de locuri, atât în sală, cât şi pe terasă.

La ETU Pizza&Grill există şi o sală de conferinţe. Aceasta are o capacitate de 60 de locuri, fiind dotată cu video proiector, ecran proiecție, flipchart și scenă de prezentare.  De asemenea, există un sistem de climatizare și internet wireless.

În acest an a fost inaugurată o sală de training de la demisol, unde se pot organiza conferințe, cursuri, workshop-uri dar și lansări de produse, prezentări, seminarii şi recepții restrânse.