AcasăMoney&People„Late August" de Andrei Tudor, compoziția care nu ține cont de trenduri

„Late August” de Andrei Tudor, compoziția care nu ține cont de trenduri

La final de august, Andrei Tudor a lansat cea mai nouă bijuterie muzicală din colecția succeselor sale: „Late August”. Compozitorul renumit pentru colaborările sale cu nume precum Andrea Bocelli, Dulce Pontes, Goran Bregovic dar și Aura Urziceanu, Monica Anghel, Andra, Nico, Luminița Anghel a lansat publicului invitația de a se bucura de 5 minute de muzică altfel”.

Eu nu compun pentru clasamente sau în funcție de trenduri. Cred în fiecare notă pe care o scriu, pun suflet și încerc un pariu cu timpul. Sper ca muzica mea să reziste…” a declarat Andrei Tudor cu ocazia lansării piesei.

VIDEOCLIP CU INVITAȚI SPECIALI

Andrei Tudor – compozitor, dirijor, cadru didactic universitar, și-a dorit să asorteze muzicii sale din „Late August” un videoclip care să transmită nuanțele emoțiilor pe care și le-a imaginat. Regia videoclipului poartă semnătura unui nume cu experiență în peisajul muzical și multimedia din România – Radu Bucura.

Alte nume cu greutate care și-au pus semnătura în realizarea videoclipului sunt Piano & Orchestra Recoding by Liviu Elekes Edit, Mix & Master: Andrei Kerestely. Performanța muzicală este valoroasă și datorită instrumentiștilor de excepție din Orchestra Simfonică București.

Invitații din videoclip au povești speciale, fiind doi balerini cu parcurs profesional notabil.

Ea este Irina Chiriacescu, absolventă anul acesta a L’École de danse de l’Opéra de Paris – considerată cea mai bună școală de balet din lume, fiind prima și unica balerină din România cu acest parcurs academic.

El este Alexandru Constantin și are deja în palmares o bursă la Kiev și o bursă la Bolsoi Ballet Academy în Moscova, precum și inimile a milioane de români care l-au susținut în cadrul show-ului Românii au talent”.

Alexandru Constantin

VEDETELE DIN ROMÂNIA AU REACȚIONAT

Felicitări, Andrei, pentru această capodoperă muzicală! Cuvintele sunt sărace… MUZICA VIBREAZĂ ȘI TE ÎNALȚĂ” – Nico Matei

O capodoperă de piesă semnată de prietenul şi colegul meu Andrei Tudor, un artist de geniu”. – Luminița Anghel

Felicitări, Andrei Tudor!” – ANMIR – Asociația Muzicienilor

Absolut minunat. Merită să fie ascultată” – Gian Luigi Zampieri

Există și mesaje emoționante din partea publicului: „cu această piesă ai intrat în rândul celor mai mari compozitori contemporani de pe planetă! Bravo”. Cu toate acestea, cel mai apreciat mesaj al serii a fost cel venit din partea compozitorului Ionel Tudor, tatăl lui Andrei, care a postat pe Facebook linkul piesei, împreună cu trei inimioare – simbol pentru armonia din Familia Tudor.

Puteți asculta piesa, aici:
Andrei Tudor – Late August (OFFICIAL VIDEO) – YouTube

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.