Laurențiu Reghecampf răspunde scandalului cu Anamaria Prodan: „Nu pot să îți plătesc curentul și apa că tu vii cu…!”

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf reacționează la acuzațiile Anamariei Prodan în procesul lor de divorț

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 51 de ani, a oferit noi declarații privind conflictul său cu Anamaria Prodan, conflict care durează de câțiva ani și implică atât divorțul, cât și partajul bunurilor comune. Cu toate că divorțul ar fi trebuit să se finalizeze în iunie, acesta a fost amânat din nou din cauza absenței impresarei, care se afla în Statele Unite. Judecătorul a stabilit un nou termen pentru luna septembrie, după vacanța judecătorească.

Divorțul și acuzațiile reciproce

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în proces de divorț de aproape trei ani. În numeroase interviuri, Anamaria Prodan a exprimat dorința de a pune capăt definitiv scandalului cu antrenorul de fotbal, în timp ce Reghecampf susține că ea este responsabilă pentru întârzierea separării legale.

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf: Eu nu am cum să îți plătesc curentul, apa și nu știu ce, că tu vii cu Ronald, sau cu Michi, sau cu Nichi”

Recent, prezent în podcastul „Ameritat cu Nasrin Ameri”, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre casele și bunurile dobândite împreună cu Anamaria Prodan pe parcursul căsniciei lor. „Vrei să folosești toate casele pe care le avem? Le folosești, dar în același timp trebuie să le și întreții, pentru că eu nu am cum să îți plătesc curentul, apa și nu știu ce, că tu vii cu Ronald, sau cu Michi, sau cu Nichi și stai cu el. Nu am nicio problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le și plătești”, a declarat Reghecampf.

Referindu-se la partaj, el a adăugat: „În momentul în care se va face partajul, judecătorul va spune: tăiem barca în două, în trei, în cinci, în șapte, nici nu contează. Dar, până atunci, lucrurile acestea sunt pe numele meu și eu sunt responsabil din punct de vedere al securității. Ea ia lucrurile foarte lejer”.

Replica Anamariei Prodan

Anamaria Prodan nu a întârziat să răspundă acuzațiilor. ”De când a plecat de acasă, nu a avut bani nici pentru școala copilului, dar pentru facturi. Vrea să vadă pe ce se cheltuiesc 1.900 de euro lunar, asta când îi pune lui Bebe din când în când”, a replicat impresara.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed