AcasăMoney&PeopleLaurette își arată nurii contracost, pe OnlyFans. Cât trebuie să plătești să...

Laurette își arată nurii contracost, pe OnlyFans. Cât trebuie să plătești să o admiri pe ciocolatia divă în intimitate

Fosta asistentă de televiziune și model, Laurette a debutat în lumea creatorilor de conținut video, dar pe OnlyFans. În vârstă de 38 de ani, ciolocatia își sporește veniturile etalându-și formele contracost pe platforma de conținut chiar erotic devenită populară în întreaga lume.

Dacă n-ai bani destui bani pentru masajul său special de relaxare, căci prietena lui Ion Țiriac, Laurette Atindehou și-a deschis un salon de profil, fanii creolei o pot întâlni pe contul său online, unde un abonament pleca de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari pe lună.

Laurette a ajuns chiar la ”Imperiul Leilor” în încercarea de a găsi bani pentru dezvoltarea salonului său de masaj, însă ”leii” Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu n-au fost ușor de convins de propunerea sa. Așa că bătăioasa fostă asistentă de televiziune, încă o femeie extrem de sexoasă, a găsit în OnlyFans o modalitate de a-și spori veniturile.

Laurette își arată nurii contracost, pe OnlyFans. Are nevoie de bani pentru a-și dezvolta afacerea

Laurette se implică direct în serviciile salonului ce-i poartă numele și pentru deschiderea căruia s-a specializat prin cursuri practice și propune specialitatea casei, ”Masajul reginei africane”, care costă 400 lei pentru 45 de minute, ori 450 lei pentru 50 de minute.

”Am făcut special școala de masaj, am învățat să fac trei proceduri: somatic, limfatic și facial. Am făcut un credit. Am adus mobilă din Italia. Însă e greu să găsești clienți”, se plângea Laurette despre cât de greu i-a fost la început cu salonul său de masaj de relaxare, subliniază ea.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.