x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(16) "instant-articles"

LICEENII anti-PSD! Conducerea școlii i-a admonestat, iar inspectorul școlar a cerut “nota de relație”

La Arad, mai mulți liceeni au participat la protestul anti-PSD.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.05.2019, 9:11

A fost scandal, vineri, la un liceu din Lipova (judetul Arad), dupa ce mai multi elevi ar fi plecat de la ore pentru a participa la un protest la adresa PSD. Inspectorul scolar general din judet – care facea parte din echipa de organizare a primirii social-democratilor – a anuntat ca se fac cercetari pentru a se stabili cine i-a mobilizat pe elevi.

 

Premierul Viorica Dancila si mai multi ministri din cabinetul sau au mers, vineri, la Arad si s-au intalnit cu autoritatile din orasul Lipova. Afland despre aceasta vizita, mai multi oameni din oras s-au mobilizat si au organizat un protest.

 

Protestatarii au scandat “Hotii” “PSD, ciuma rosie”, “Jegosilor”, “In democratie, hotii stau la puscarie”, dar si alte lozinci impotriva Jandarmeriei si a lui Liviu Dragnea. In plus, parte dintre protestatari au desfasurat un banner pe care scria “orice om ii este teama de Ardeal”.

 

Mare i-a fost surpriza unui director de scoala din Lipova cand a vazut ca printre protestatari sunt si cativa elevi din Liceul Atanasie Marinescu, pe care il conduce. Imediat, directorul – pe nume Lucian Dontu – a incercat sa-i determine pe liceeni sa paraseasca protestul, potrivit aradeon.

 

“Poate mai dati niste examene. Mai ales tu …”, a spus Dontu adresandu-li-se elevilor, dupa cum se vede intr-un material realizat de ProTV.

 

Ulterior, directorul a inceput o discutie in contradictoriu cu un manifestant, sustinand ca acesta ar fi un profesor care i-a adus pe elevi la protest, chiar in timpul orelor de curs.

 

Articolul integral  pe ZIARE.COM