AcasăEconomieLicitaţie de până la 1,5 mil. de euro pentru supervizarea lucrărilor la...

Licitaţie de până la 1,5 mil. de euro pentru supervizarea lucrărilor la pasajul Charles de Gaulle

Câştigătorul licitaţiei care va avea loc la 18 iulie se va ocupa de: verificarea documentaţiei tehnice; urmărirea realizării proiectului conform documentaţiei tehnice; supervizarea implementării proiectului; certificarea situaţiilor de plată efectuate; elaborarea rapoartelor obligatorii privind implementarea proiectului; urmărirea comportării lucrărilor în perioada de garanţie, conform unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii.

Scopul acestui proiectul îl reprezintă modernizarea infrastructurii rutiere în intersecţia Charles de Gaulle, prin realizarea pasajului rutier subteran pe direcţia Bd. Aviatorilor. În zonă vor fi practic construite două pasaje subterane, câte unul pe fiecare sens, de o parte şi de alta a staţiei şi galeriei de metrou.

Viitorul pasaj va avea o lungime totală de 1.392 de metri, porţiunea acoperită fiind de 778 de metri. Pe fiecare sens, lăţimea va fi de opt metri şi se vor asigura două benzi de circulaţie. În porţiunile de acces şi de ieşire din parcarea subterană, se va trece de la două la trei benzi de circulaţie.

Ultimele Articole