x


  • EUR
    4.8338
    USD
    4.4477
string(7) "general"

Lider de partid, despre demisia ministrului Sănătății: Am fost șocat!

Liderul PMP s-a declarat șocat de decizia lui Victor Costache de a-și da demisia din funcția de ministru al Sănătății într-o astfel de perioadă și a precizat că acest act este un mesaj foarte prost pentru sistemul de sănătate.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.03.2020, 22:04

„Am fost șocat pentru că mi se pare că în vremuri de o asemenea gravitate toată lumea și în mod special clasa politică decidentă trebuie să dea dovadă de mai multă luciditate în actul de guvernare. În primul rând este un mesaj foarte prost pentru sistem. Când capul Sănătății pleacă primii afectați sunt cadrele medicale. D-asta mi s-a părut de neînțeles această decizie indiferent de rațiunile care au stat în spatele demisiei. Nu știu motivele pentru care a plecat. Pur și simplu am fost șocat pentru că nu ne jucăm de-a țara. Sunt milioane de români care stau în casă și indiferent care ar fi fost rațiunile politice pentru care a plecat nu avea voie să o facă. Sunt momente în viață în care faci ceea ce trebuie, nu ceea ce îți convine. Este un semnal foarte prost în plină pandemie coronavirus”, a declarat Eugen Tomac pentru Money.ro.

 

Referitor la numirea lui Nelu Tătaru în funcția de șef al Sănătății, liderul PMP a spus: „Nu vreau să fac politică în această perioadă, îl cunosc pe domnul Tătaru de mai bine de zece ani. Vreau să-i urez succes pentru că este un mandat foarte greu”.