x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

“Liderii UE sunt surzi la gemetele celor ajunşi în PUȘCĂRIE din cauza lui Kovesi!”

„Laura Codruţa Kovesi a fost votată azi în reuniunea COREPER pentru poziţia de procuror şef al Parchetului European, printr-un proces strict politic care nu are nimic de a face cu performanţa. Din nou dubla măsură pe care semnalat-o permanent a prevalat: ce nu ne este permis nouă este perfect acceptabil la Bruxelles”, a scris Călin Popescu Tăriceanu

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.09.2019, 12:24

Liderul ALDE a adăugat că este mândru că va ajunge în această funcţie Kovesi, la fel cum a fost mândru atunci când „dictatorul odios” Ceauşescu a fost plimbat cu trăsura de „Regina Angliei” (Elisabeta a II-a nu este regina Angliei ci a Marii Britanii – n.red.).

 

„Dacă sunt mândru că un român a ajuns în această funcţie? Sunt mândru. Sunt, dacă vreţi, la fel de mândru pe cât am fost de Ceauşescu atunci când l-a plimbat Regina Angliei cu trăsura. Eram tânăr, aveam 26 de ani şi nu mă puteam împiedica să mă gândesc cum putea lumea liberă să onoreze în felul acela un dictator odios, cum putea presa britanică să scrie atâtea elogii la adresa tiranului, cum au putut academiile britanice să-i umple analfabetei Elena Ceauşescu “codoi” desaga cu titluri…”, a completat Tăriceanu.

 

„Am aflat când m-am mai „copt”. Britanicii nu erau fermecaţi de personalitatea lui Ceauşescu. Ei voiau doar să-şi tragă nişte miliarde de la România pentru economia lor, gripată prin unele sectoare. Desigur, au constatat mai apoi pe pielea lor că nu se puteau face afaceri cu un individ precum Ceauşescu, dar asta e deja altă poveste”, a completat preşedintele ALDE.