AcasăPoliticLiderul AUR, George Simion, huiduit la o ceremonie de deschidere a anului...

Liderul AUR, George Simion, huiduit la o ceremonie de deschidere a anului școlar

Prezența liderului AUR nu a fost deloc una plăcută pentru unii elevi, care, neimpresionați de povestea de viață a lui George Simion, au început să-l huiduie, iar alții au asistat „plictisiți” la discursul acestuia.


Întâmplător am fost azi la deschiderea școlară de la Lazăr, unde a venit George Simion, și am studiat reacțiile elevilor. Vreo doi au urat ironic, vreo opt l-au huiduit de a răsunat toată curtea, dar grosul au rămas la fel de plictisiți cum erau la toți ceilalți politicieni în sacou veniți să vâneze imagine. Nu știau cine e și nici nu le păsa. De aia a dres-o după huiduieli cu “mă știți de pe Facebook și TikTok”. Nu te știe nimeni tânăr, prietene”, scrie Mihai Popescu pe Facebook.

La ceremonia de deschidere a liceului au fost prezenți și prefectul Toni Greblă, dar și consilieri ai Primăriei Sectorului 5.

Altfel a fost amuzant că pe toți ceilalți politicieni, prefectul Toni Greblă și niște pesediști de la PS5 care interimează pentru Piedone cât e la pârnaie, i-a introdus directoarea cu “a absolvit Lazăr”, “a făcut și dres programe pentru Lazăr”. La Simion a fost doar un “avem și un deputat”. Bine, amuzant și că se fac că nu știu cine l-a chemat, când era lângă directoare și a vorbit cu ea și după. Mna, avem și un început de an școlar”, a mai scris Mihai Popescu în postarea sa de pe Facebook.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.