AcasăPoliticLiderul USR Nicuşor Dan a anunţat că demisionează din funcţie după ce...

Liderul USR Nicuşor Dan a anunţat că demisionează din funcţie după ce partidul s-a pronunţat împotriva redefinirii familiei. Vicepreşedinte USR: Nicuşor Dan îşi va face publică joi decizia. Reacţia lui Nicuşor Dan. Ce spune Clotilde Armand

Clotilde Armand, membră în Biroul Naţional al USR, a declarat miercuri pentru News.ro că trebuie aşteptat ca lucrurile să se limpezească în partid şi, de asemenea, să se afle ceva oficial din partea lui Nicuşor Dan, precizând că votul în favoarea poziţionării formaţiunii împotriva revizuirii Constituţiei în privinţa familiei nu înseamnă că în USR nu sunt şi creştin-democraţi sau conservatori.

 

”Trebuie să aşteptăm cu toţii să se limpezească lucrurile şi să aflăm ceva oficial din partea partidului şi din partea lui Nicusor Dan. Este un moment în care se vor contura mai clar lucrurile în interiorul USR”, a declarat Clotilde Armand pentru News.ro.

 

Ea a precizat că votul în favoarea poziţionării USR împotriva modificării Constituţiei în privinţa familiei nu exclude existenţa în partid a creştin-democraţilor sau a conservatorilor.

 

”Faptul că astăzi (miercuri – n. red.) s-a votat ca partidul să se pozitioneze împotriva redefinirii familiei nu înseamnă că în acest partid nu sunt şi crestin-democraţi sau conservatori, care nu trebuie neglijaţi”, a mai adăugat Clotilde Armand.

 

“Biroul Naţional al USR a luat o decizie. E singura ştire pentru azi”, afirmă Nicuşor Dan după ce membrii Biroului Naţional au decis, cu 11 voturi “pentru”, 8 “împotrivă” şi două abţineri, ca partidul să se poziţioneze împotriva modificării Constituţiei în sensul redefinirii familiei.

 

De asemenea, el urează succes candidaţilor USR în alegerile locale parţiale.

 

“Până pe 11 iunie, mult succes candidaţilor USR din Târgu Jiu, Buşteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaş şi Covăsânţ din judeţul Arad”, scrie liderul USR.

Ultimele Articole