Liga Campionilor: Unirea Urziceni, la un pas de o performanţă istorică şi 15 mil. euro! Vezi programul meciurilor din CL

În cazul unei victorii în faţa clubului spaniol, Unirea Urziceni şi-ar asigura în mare măsură prezenţa în primăvara Ligii Campionilor. Acest lucru ar fi o premieră în istoria fotbalului românesc.

Ialomiţenii sunt conştienţi că pornesc cu şansa a doua în meciul de astăzi, dar speră într-o calificare minune. Antrenorul campionilor, Dan Petrescu,  a declarat că jucătorii săi vor lupta pentru şansa lor.

„Este un meci important pentru Unirea, pentru ţară şi pentru fotbalul românesc. Suntem puşi în faţa unei performanţe mari. Prima şansă o are Sevilla, ea este marea favorită, mai ales că Real Madrid şi Barcelona se bat cu ei la titlu în Spania. Avem şansa noastră mică, ne vom lupta pentru ea. Va fi un miracol dacă vom câştiga şi ne calificăm în primele 16 echipe. Un meci nul ar fi bun, dar nu ne-ar garanta calificarea în optimile competiţie, poate doar în Liga Europa. Acest meci e mai accesibil, pentru că în ultima etapă, cu Sttugart, va fi aproape imposibil să obţinem victoria”, a spus Petrescu.

Unirea Urziceni va juca marţi, de la ora 21:45, cu FC Sevilla, în etapa a 5-a a Ligii Campionilor, pe arena din Ghencea. În prima etapă, Sevilla a câştigat cu 2-0.

Astăzi se va disputa etapa a 5-a din cadrul Ligii Campionilor, fiind programate partidele din grupele E, F, G şi H.

Iată programul de astăzi:

Grupa E:

AC Fiorentina – Olympique Lyon
Debrecen VSC – FC Liverpool

Grupa F:

Rubin Kazan – Dinamo Kiev
FC Barcelona – Inter Milano

Grupa G:

Glasgow Rangers – VfB Stuttgart
UNIREA URZICENI – FC Sevilla

Grupa H:

AZ Alkmaar – Olympiakos Pireu
Arsenal Londra – Standard Liege.

Toate partidele vor începe de la ora 21:45, cu excepţia întâlnirii Rubin Kazan – Dinamo Kiev, programată de la ora 19:30.

Pentru a fi mai aproape de tine, MONEY.ro a eliminat obligativitatea înregistrării pe site pentru comentarii. Acum îţi poţi exprima opiniile pe portalul MONEY.ro mult mai uşor. Comenteaza şi tu!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed