x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(10) "publicfeed"

Lili Sandu a născut. Prima imagine cu băiețelul său!

Lili Sandu a devenit pentru prima oară mămică, la 41 de ani! Cântăreața și actrița a adus pe lume un băiețel, ”botezat” deja Thomas Jay. Bebelușul său și al lui Silviu Țolu estre perfect sănătoas, a venit pe lume la o maternitate privată din Capitală și a avut la naștere 3.3 kilograme și 52 cm.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.08.2020, 13:24

”Atunci când viața capătă un sens! Miracolul nostru a vrut să vină pe lume! M-a făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire… Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!” a împărtășit vestea Lili Sandu prietenilor săi virtuali.

”Ce repede au trecut aceste 9 luni.De multe ori îmi închideam ochii și mă imaginam alături de tine, făcând tot felul de activități inclusiv construind castele de nisip și balacindu-ne in apa mării…
Azi, ai văzut marea prin ochii mei și ai simțit prin mine sentimentul de libertate… Este cel mai minunat sentiment alături de cel al iubirii. În ciuda greutăților prin care trecem acum, în ciuda oricăror greutăți, voi face tot posibilul sa-mi păstrez promisiunea față de tine, aceea de a te încuraja sa fii mereu liber sa devii tu”, este angajamentul pe care și l-a luat Lili Sandu.

Premieră în țara noastră, Lili Sandu și iubitul său i-au făcut petrecere de baby shower micuțului înainte ca acesta să vină pe lume. Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, la un select local din nordul Capitalei.