Live Stream Online finala Chefi la Cuțite pe Antena 1, miercuri 16 iunie

0
80

Mai sunt doar câteva ore până când vom afla cine este marele câștigător al show-ului culinar Chefi la Cuțite. Dacă nu ești acasă în momentul în care se începe show-ul, poți vedea totul pe Live Stream Online finala Chefi la Cuțite pe Antena 1. 

Este pentru prima oară când finala show-ului culinar Chefi la Cuțite se desfășoară pe două zile, iar emoțiile sunt și mai mari. Finala a început de marți, 15 iunie și continuă astăzi, 16 iunie, de la ora 20.30. Concurenții aflați pe ultima sută de metri sunt extrem de emoționați.

Live Stream Online finala Chefi la Cuțite pe Antena 1, marți 15 iunie

Emisiunea poate fi urmărită live pe Antena Play.

În finale show-ului culinar se luptă mai mulți concurenți, unul mai talentat decât celălalt, însă unul singur va reuși să plece acasă cu trofeul și premiul în valoare de 30.000 de euro.

În semifinala de luni „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9 i-am văzut pe Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, cel care a fost salvat de la eliminare în ediția din 8 iunie, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz. Rămâne de văzut cine se va califica mai departe.