x


 • EUR
  4.6669
  USD
  4.0761
 • 16° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  5 km/h
  Umiditate

  70%
  Presiune

  34203 hPa
string(7) "politic"

Liviu Dragnea a găsit premier pe placul lui

Liderul PSD ar vrea ca actualul ministrul al Dezvoltării, Paul Stănescu, să-l înlocuiască pe premierul Mihai Tudose. Potrivit unor surse din partid participante la ședința de la Sucevița, Dragnea ar fi afirmat că Stănescu ar putea fi un bun prim-ministru pe care partidul se poate baza.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 12.01.2018, 14:28 | Actualizat: 12.01.2018, 14:28

Conflictul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea ia amploare și un nou nume de premier apare în discuții pentru a-l înlocui pe actualul șef al Executivului. Surse social-democrate au afirmat pentru Money.ro că  liderul PSD ar fi ales deja înlocuitorul lui Tudose în persoana lui Paul Stănescu. Discuțiile au avut loc în cadrul ședinței de la Sucevița dintre Dragnea și liderii PSD locali.

 

 

Ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, îl însoțește pe Dragnea în turneul din Moldova, din aceste zile, pentru semnările de contracte PNDL. Adevăratul motiv pentru care șeful PSD s-a dus în Moldova ar fi încercarea acestuia de a-și atrage cât mai mulți aliați de partea sa în conflictul pe care îl are cu Tudose.

 

 

În urmă cu câteva zile, Mihai Tudose afirma într-un interviu că relația sa cu Liviu Dragnea este instituțională „și așa va rămâne”.

 

 

„Eu încă sper ca Mihai Tudose să rămână premier”, a declarat vineri Liviu Dragnea, aflat la Bacău, răspunzând unei întrebări legate de afirmaţiile deputatului Cătălin Rădulescu privind posibila retragere a susţinerii acordată echipei Tudose-Ciolacu.