x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(16) "instant-articles"

Liviu Dragnea mai așteaptă! Între timp, CCR l-ar putea SALVA

Liderul PSD ar putea fi salvat între timp de Curtea Constituţională. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a contestat la CCR completul care l-a condamnat în prima instanţă, aşa că cele 5 judecătoare din apel au amânat nu doar verdictul, ci şi judecata finală.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.04.2019, 19:49

Liviu Dragnea mai are de aşteptat o lună până când va afla dacă va fi sau nu trimis după gratii.

 

Liderul PSD şi-a susţinut luni personal nevinovăţia în fața completului de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

 

Liviu Dragnea contestase deja, la termenul anterior, completul care l-a condamnat în prima instanţă pe motiv că nu ar fi specializat în fapte de corupţie. Această controversă ar urma să fie tranşată de CCR, scrie ProTV.

 

Până la urmă, la presiunea avocaţilor, completul de 5 judecători de la Înalta Curte a decis să amâne judecata propriu-zisă până pe 20 mai, dată până la care CCR va trebui să tranşeze problema instanţei care l-a condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, înainte ca instanţa de apel să decidă dacă este sau nu vinovat de corupţie.