x


  • EUR
    4.8357
    USD
    4.1087
string(16) "instant-articles"

Liviu Dragnea: Nu există motiv de PANICĂ!

În România nu vine nicio criză, iar salariile nu au scăzut, aşa cum tot spun unii şi alţii, susţine Liviu Dragnea, şeful PSD.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.04.2018, 5:50

Liviu Dragnea, la Antena3: „Îi rog doar să se uite în viaţa reală, nu să se ia după minciuni. Să se uite la fluturaşul de salariu, la cuponul de pensie, să se uite la cei care lucrează în mediul privat, să se uite la sistemul de impozitare, la toate facilităţile pe care le-am făcut. Fermierii, în agricultură, se uită pentru că au simţit deja anul trecut şi vor simţi şi anul acesta, pentru că au crescut veniturile, cu toate subvenţiile date la timp şi programele de sprijin continuă. Nu există motiv de panică. S-a şi urmărit, cu toată această campanie şi cu tot acest zgomot permanent, să se inducă ideea “domne’, în România e o problemă. Români, aveţi grijă, s-ar putea să vină o criză. Lucrurile nu sunt stabile. Aveţi salarii mari acum, dar să ştiţi că nu o să le mai aveţi”.

 

Nimic adevărat. Minciuna cu pilonul II de pensie, minciuna cu lipsa unui miliard de la fondul de pensii. Asta e o prostie. E o minciună. Poate Guvernul se gândeşte. Poate nişte oameni ar trebui chemaţi să dea socoteală pentru aceste informaţii pe care le dau şi care pot produce deservicii serioase”.