x


  • EUR
    4.8421
    USD
    4.4218
string(13) "macroeconomie"

Liviu Dragnea: Prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă

Institutul Național de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat anunțul INS.

Author: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.05.2019, 17:01

Iată postarea lui Liviu Dragnea pe Facebook:

”Creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat și a fulgerat Iohannis ca e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii.

Realitatea este cea publicată astăzi de către INS. 
Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!”