Liviu Dragnea va rămâne mai mult în închisoare? Un nou DOSAR îl distruge pe fostul lider al PSD

0
14
Liviu Dragnea va rămâne mai mult în închisoare? Un nou DOSAR îl distruge pe fostul lider al PSD

Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a anunţat, joi, că se lucrează în continuare la Dosarul Tel Drum, dar părţile au cerut recent să asculte toate interceptările, ceea ce este de durată, având în vedere că sunt sute de ore de înregistrări.

Crin Bologa a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă despre Dosarul Tel Drum şi a răsouns: ”Se pare că există foarte multe cereri de administrare de probe. S-a cerut de asemenea, şi asta recent, să se audieze de către toate părţile din dosar toate interceptările din acest dosar – zeci, sute de ore de interceptări”.

Bologa a precizat că se lucrează în continuare la dosar.

”Se lucrează, dosarul nu este lăsat în nelucrare, dar se administrează probe în continuare. Doamna procuror nu doreşte să fie acuzată că nu respectă drepturile persoanelor şi ale părţilor din dosar”, a mai declarat şeful DNA.

În iunie 2020, DNA anunţa că fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost inculpat oficial în dosarul Tel Drum, fiind acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni, prejudiciul produs statului, în favoarea firmei Tel Drum, depăşind 31 de milioane de lei.