AcasăEconomieLivrările de iPhone -uri14 Pro şi Pro Max ale Apple ar putea...

Livrările de iPhone -uri14 Pro şi Pro Max ale Apple ar putea rata estimările cu până 20 de milioane de unităţi, în trimestrul sărbătorilor de iarnă

Avertismentul dat de Kuo este cel mai recent care  a semnalat un impact al protestelor  salariale de la fabrica Foxconn din oraşul Zhengzhou şi al restricţiilor legate de Covid-19 din China pentru cea mai valoroasă companie din lume.  

Kuo şi-a redus estimarea pentru livrările trimestriale de iPhone cu aproximativ 20%, la 70 – 75 de milioane de unităţi, în comparaţie cu consensul pieţei de 80 de milioane până la 85 de milioane de unităţi.

Acţiunile Apple au scăzut marţi cu peste 2%, iar în această lună cu 6, pe măsură ce îngrijorările cresc cu privire la livrările în importantul sezon al vânzărilor de sărbători.

Kuo, a anticipat, de asemenea, într-o postare pe blog de marţi, că deficitul de aprovizionare ar putea şterge cererea pentru modelele Pro mai populare, în loc să amâne vânzările, deoarece consumatorii se confruntă şi cu o economie în slăbire.

În schimb, alţi analişti ai Apple se aşteaptă ca vânzările să crească odată ce constrângerile de producţie se vor atenua şi mai multe modele Pro vor deveni disponibile.

 

Ultimele Articole