Loredana Chivu se consideră mutilată după ultimele operații estetice nereușite! Vrea daune de 300.000 euro

0
3

Loredana Chivu se consideră mutilată după ultimele operații estetice nereușite! Cere 300.000 euro în tribunal, drept daune, doctorilor unei clinici estetice cu care, în trecut, a fost sub contract de imagine.

Fruntașă în clasamentul celor mai operate dive din showbiz-ul autohton, blondei i s-a pus pata că titulatura de care se bucura, aceea de bombă sexy, ” a explodat”, și asta din cauza unor esteticieni care s-au ocupat de ”formele” și implanturile sale, ”update”-uri pentru care a prezentat ca imagine respectiva clinică.

Mugur Mihaescu revine pe sticlă, dar la televiziunea din orășelul său, Voluntari

Loredana Chivu se consideră mutilată după ultimele operații estetice nereușite!

Fosta asistentă a lui Dan Capatos, care își acoperă cicatricile la soare, căci zilele acestea se află în vacanță, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, a fost ofertată de respectiva clinică pentru un contract de promovare. Cum operațiile estice au fost gratuite, fosta ”păcătoasă” a ajuns ulterior la convingerea că și calitatea intervențiilor estetice e nemulțumitoare, mai mult, a ajuns chiar la spital din cauza lor.

Starleta, care se află în Top 3 dive ca număr de operații estetice în dorința de a semana cu păpușa Barbie (în același clasament aflându-se predecesoarele sale în meseria de asistente de show de televiziune Bianca Drăgușanu și Anamaria Mocanu) se consideră mutilată și vrea nu doar daune materiale ci și morale, și că e dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-și ”acoperi” prejudiciul de imagine. Blondina a fost sfătuită de avocat să nu folosească numele doctorilor ori a clinicii cu care se află în conflict, considerându-se mutilată după ultimerle operații estetice.

Primul turneu al unor artiști români de la începutul pandemiei! Pe fondul menținerii restricțiilor, vedetele muzicii noastre fug în țări mai relaxate