AcasăMoney&PeopleLoredana, imagini indecente! Cărată pe brațe de doi bărbați, pe plajă! ”Lori...

Loredana, imagini indecente! Cărată pe brațe de doi bărbați, pe plajă! ”Lori e la mijloc” /VIDEO

La 52 de ani, Loredana pare că trăiește a doua tinerețe, nicio altă vedetă de vârsta sa neexpunându-se la fel de provocator, fără inhibiții și complexe.

Excentrica Madonna de România calcă pe urmele modelului său, reușind să-și dea pe spate admiratorii din nou. S-a lăsat filmată purtată pe brațe de doi dintre dansatorii săi, care au ajutat-o să traverseze mai ușor plaja unui domeniu viticol de la Dunăre, unde a concertat.

”Cei mai tari. Andrei și Emy, și cu Lori la mijloc”, i-a prezentat mereu provocatoarea solistă pe cei care au purtat-o pe brațe, timp în care, a oferit și un mic spectacol deochiat, dar savurat de 71.000 de urmăritori pe pagina sa de socializare. Nou motiv de război pe internet între cei ce îi apreciază nonconformismul și cei ce îi critică ieșirile. Dincolo de gura lumii, diva pop continuă să livreze ipostaze nu tocmai cuminți, mereu picante pentru cei care așteaptă astfel de ”vești” în mediul online de la solistă. Căsătorită de 24 de ani cu Andrei Boncea, cunoscutul producătorul de televiziune și film, în ultimii doi ani Loredana a stârnit adevărate dispute cu postările sale pe internet, pozând mai curajos, excentric, chiar indecent. Extrem de ”transparentă” și dezinhibată, Lorendana  nu s-a sfiit să se fotografieze în ipostate tandre chiar și în brațele ”protejatului” ei de la X-Factor, Nick Casciaro. Fapt ce alimentează zvonul conform căruia ea și tatăl copilului său ar avea vieți separate.

Loredana, cărată pe brațe de doi bărbați, pe plajă!

Totuși Loredana declara mândră despre relația specială pe care o are cu partenerul ei de viață și cum reușesc să se iubescă la fel de mult și după atâția ani de la căsătorie. ”Din fericire, nu este gelos, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”,  a declarat Loredana (VIDEO).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.