AcasăMoney&PeopleLoredana si Alexandra Stan, fotografii interzise minorilor! Au renunțat de tot la...

Loredana si Alexandra Stan, fotografii interzise minorilor! Au renunțat de tot la lenjerie /FOTO

Loredana si Alexandra Stan au renunțat de tot la lenjerie! Cum s-au pozat cele două dive i-a lăsat pe toți uimiți.

Odinioară, revista Playboy oferea sume generoase pentru astfel de pictoriale. 10 ani mai târziu, Loredana și Alexandra Stan s-au oferit gratis să se lepede de haine. Dovedind mult curaj, cele două vedete au abandonat costumele de plajă și s-au pozat fără haine pe paginile lor de socializare.

E vară, sezon în care e greu să faci față concurenței, căci internetul abundă de sute de ”vederi” cu vedete care își laudă formele în costume de baie. Așa că Loredana, care, în 2000, a fost convinsă să pozeze în Playboy cu 13.000 de euro (cea mai mare sumă primită de o vedetă din România până la vremea respectivă) a găsit varianta cea mai simplă să fie în centrul atenției.

Loredana si Alexandra Stan, fotografii interzise minorilor! Au renunțat de tot la lenjerie

Loredana si Alexandra Stan, fotografii interzise minorilor!

Instantaneul în care Loredana (52 de ani) se arată lipsită de inhibiții și complexe de orice fel, a reușit să stârnească din nou reacțiile urmăritorilor săi, dar și un val de critici din partea vigilenților admiratori care nu i-au apreciat atitudinea.

Și Alexandra Stan s-a prezentat complet goală pe șezlong, arătând admiratorilor săi că a reușit să se bronzeze fără urme de costum de baie. Aflată în Mykonos, insula extravagantelor petreceri, și  vedeta de odinioară a topurilor muzicii de club în întreaga lume a reușit să-și uimească fanii pozând nud.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.