x


  • EUR
    4.8316
    USD
    4.0780
string(16) "instant-articles"

Lovitură de teatru: Liviu Dragnea face un ‘denunţ’ exploziv. DOCUMENT

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene în dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere PSD, stabilită la Congres. Fostul lider PSD a depus la instanță mai multe cereri, între care și cea privind CJUE, următorul termen fiind în 31 octombrie. Adevărata surpriză este însă alta: în documentul depus la CAB, Dragnea pare că o acuză pe Dăncilă de fraudă, pentru că nu ar fi plătit contribuţiile pentru salariul asistentei locale din perioada în care a fost europarlamentar.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.10.2019, 10:11

Liviu Dragnea a depus prin avocat la Curtea de Apel București, unde se judecă dosarul în care contestă noua conducere a PSD, mai multe cereri, între care și cea privind sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).

 

În acest context, instanța a stabilit următorul termen pentru 31 octombrie, când vor fi discutate cererile fostului lider PSD.

 

Dragnea a formulat apel la decizia Tribunalului Bucureşti prin care a respins, în data de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel noua conducere social democrată.

 

Astfel, apelul a fost formulat la Curtea de Apel Bucureşti, iar dosarul are drept obiect „partide politice modificări acte constitutive – statut – organe de conducere”.