x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(16) "instant-articles"

Lovitură pentru IOHANNIS! S-a început urmărirea PENALĂ!

Parchetul General a început urmărirea penală in rem în cazul familei Iohannis pentru cei 320.000 de euro încasați prin administrarea casei din Sibiu, a chiriei, casă pierdută definitiv în instanță.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 12.10.2018, 8:54

Sesizarea penală a fost făcută, în 9 mai 2018, de jurnalistul Răzvan Savaliuc, de la Lumea Justiţiei.

 

Eugen Teodorovici a declarat de curând că a primit de la Ministerul Justiţiei rezultatul verificărilor făcute la cabinetul notarial din Sibiu care a suspendat procedura prin care casa pierdută în instanţă de Iohannis ar fi urmat să intre în proprietatea statului.

 

Verificările făcute de Ministerul Justiţiei au stabilit că în acest caz notarul a procedat corect.

 

“Ieri am primit de la Ministerul Justiţiei, în urma verificărilor pe care le-a făcut, răspunsul că notarul din Sibiu a procedat corect atunci când a suspendat listarea în Cartea Funciară, cu toate că a avut rezerve. Ar fi fost indicat să vedem cum a procedat şi notarul din 1999. Acolo a fost o chestiune fantastică. În aceeaşi zi s-a emis şi certificatul (…).pentru respectiva casă, s-a şi vândut jumătate din casă şi a şi devenit domnul preşedinte proprietar al acelei jumătăţi de casă. Într-o singură zi. Nu a mai făcut nimeni nicio verificare pe nicăieri, acel notar într-o zi a făcut totul. Fără verificări, fără suspendări, fără niciun fel de problemă”, a afirmat Teodorovici, citat de News.ro.

 

El a spus că acum se urmează calea legă pentru recuperarea banilor din chirii de la şeful statului.