AcasăEconomieLucian Heiuş anunţă că în luna iulie şi august vor intra în...

Lucian Heiuş anunţă că în luna iulie şi august vor intra în control 140 de mari contribuabili / Rezultatele verificărilor pe criptomonede: 63 de persoane fizice şi 123 de milioane de euro / ANAF va avea ţintă şi pe videochaturi

”Să nu credeţi că am vreo reţinere, în luna iulie şi august vor intra în control 140 de mari contribuabili, sunt şi acum în control o parte din ei. Voi veni cu inspectori suplmentari la Direcţia generală de administrare a a marilor contribuabili, pentru că au şi ei un număr limitat de inspectori şi nu pot să acopăr un număr mare de controale”, a spus Heiuş. 

El a precizat că vor da delegare pentru inspectori din ţară şi vor pune suplimentar în control încă 140 de mari companii din România. Şeful ANAF a ţinut să precizeze că un control la marii contribuabili durează undeva la cinci şase luni.

În privinţa controalelor pe criptomonede, şeful ANAF a afirmat că sunt 63 de persoane fizice şi 123 de milioane de euro diferenţă de venituri.

”Sunt mulţi, aceştia sunt primii pe care i-am identificat, i-am confirmat, am găsit sumele. Facem în continuare verificări, este una din ţintele ANAF”, a precizat el.

Lucian Heiuş a mai anunţat că ”ANAF va avea ţintă şi pe videochaturi”. ”Sunt sume imense care se fac şi nu se prea fiscalizează nici acest domeniu, este unul mai spectaculos”, a spus el. 

 

 

Ultimele Articole