x


  • EUR
    4.8398
    USD
    4.3112
string(16) "instant-articles"

Ludovic Orban, amenințat cu demiterea! PSD pregătește o nouă moțiune de cenzură

PSD s-a săturat de Opoziție și vrea să dea din nou jos Guvernul liberal. Fostul premier, Viorica Dăncilă, a dezvăluit planul socialdemocraților.

Author: George.Zamfir | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.05.2020, 9:50

Viorica Dăncilă vine cu un atac dur la adresa liberalilor. ”Trebuie să scutim România de acești nepricepuți”, spune fostul premier.

“Sub limbajul diplomatic standard la Bruxelles, Comisia Europeană îl trage de mânecă pe Ludovic Orban pentru managementul jalnic al guvernului pe care-l conduce. A constatat limpede și Comisia Europeană ceea ce au observat de mai multă vreme românii: că guvernarea PNL a răspuns în mod ineficient crizei coronavirusului, că măsurile de susținere a economiei sunt practic inexistente, că investițiile trenează, că nu s-a lucrat deloc în ceea ce privește echilibrele fiscale.

Forum ARIR. Perspective câștigătoare: Cum reconstruim economia

Ludovic Orban și echipa lui au folosit și folosesc criza coronavirusului drept pretext pentru a nu face nimic de substanță. E evident că de la actualul guvern ne putem aștepta doar la neglijențe, întârzieri și rateuri. Trebuie să scutim România de acești nepricepuți, deci PSD trebuie să depună rapid o moțiune de cenzură care să-l trimită pe tușă pe Ludovic Orban”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.