Ludovic Orban are o nouă funcție!

0
7
Ludovic Orban are o nouă funcție!

Premierul Ludovic Orban a avut parte de o surpriză de proporții luni după ce Biroul Executiv al PNL l-a votat pentru a ocupa o nouă funcție. Veștile au venit la scurt timp după ce Senatul a respins luni, OUG 1/2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

 

Astfel, se pare că premierul desemnat, Ludovic Orban fost votat de către subalternii săi, șef de campanie pentru alegerile locale și parlamentare.

 

Luni, Ludovic Orban a anunțat, a anunțat că Biroul Executiv al PNL l-a votat șef de campanie al partidului pentru alegerile locale si parlamentare din acest an. „Biroul Executiv al PNL m-a votat în calitate de șef de campanie la alegerile locale și parlamentare de anul acesta”, a afirmat Ludovic Orban, luni, la Parlament.

 

În ceea ce privește propunerile de echipă și membri care i se vor alătura, liderul liberalilor a mai spus că „până săptămâna următoare să pregătesc propunerea de echipă de campanie și propunerea de strategie pentru alegerile locale și parlamentare”.