AcasăPoliticLudovic Orban, Cătălin Drulă și Eugen Tomac, împreună la un eveniment PMP:...

Ludovic Orban, Cătălin Drulă și Eugen Tomac, împreună la un eveniment PMP: ”Există opoziție”

Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreaptă (desprins din PNL), a publicat o fotografie în care apare alături de Cătălin Drulă (USR) și Eugen Tomac (PMP), la un eveniment organizat de acesta din urmă.

  • ”Există opoziție. Există alternativă. Împreună cu Cătălin Drulă și Eugen Tomac la Liga Aleșilor Locali ai PMP”, a fost mesajul care a însoțit fotografia lui Orban.

Peste 1.000 de vicepreşedinţi de Consilii Judeţene, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali ai Partidului Mişcarea Populară se reunesc sâmbătă la Palatul Parlamentului, pentru a alege conducerea Ligii aleşilor locali ai partidului. ”Doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL”, a afirmat liderul PMP Eugen Tomac înaintea reuniunii. El consideră că PMP trebuie să strângă rândurile şi să construiască ”o alternativă credibilă la actuala putere care nu aude, nu vede şi nu înţelege România reală”, transmite News.ro.

La eveniment, care începe la ora 12.00, sunt aşteptaţi şi reprezentanţi ai altor partide invitaţi să transmită un mesaj celor prezenţi la reuniune.

Alegerea conducerii Ligii Aleşilor Locali ai PMP, pregătirea partidului pentru alegerile din 2024 şi consolidarea opoziţiei de dreapta faţă de actuala majoritate parlamentară sunt cele mai importante subiecte de pe agendă, potrivit unui anunţ al formaţiunii.

eugen toman ludovic orban catalin drula opozite
sursa foto: Facebook/ Ludovic Orban

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.