Ludovic Orban susține că directorul Romarm, Gabriel Ţuţu, a fost numit în funcţie de ministrul Virgil Popescu

Fost premier și președinte al PNL, Ludovic Orban afirmă, referindu-se la directorul Romarm, Gabriel Ţuţu, care este cercetat de DNA pentru luare de mită, că nu el l-a numit pe acesta în funcție, releatează news.ro. Ţuţu ar fi fost numit în funcţie de către actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, la vremea respectivă ministru al Economiei şi Energiei.

Orban  a precizat că timp de aproape zece ani Gabriel Ţuţu a fost ofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii.

Întrebat joi seară, la Realitatea Plus, cine l-a numit pe Gabriel Ţuţu în funcţia de director general al Romarm, Ludovic Orban a răspuns că nu el l-a numit, ci ministrul Economiei şi Energiei de la acel moment, care este în prezent ministrul Energiei, Virgil Popescu: ”Nu l-am numit eu”, a afirmat Ludovic Orban.

Întrebat cine s-a susţinut pe Gabriel Ţuţu, fostul premier a răspuns: ”Cine l-a numit.Acuma, nu este obligatoriu ca cine l-a numit să şi fi ştiut de ce face Ţuţu”.

Fostul prim ministru a mai afirmat că nu ştie dacă Gabriel Ţuţu a fost susţinut pentru a ocupa funcţia de la Romarm de către fostul şef din SRI Florian Coldea. „Cert este că a fost ofiţer SRI. Este evident, îi reiese din biografie. A fost ofiţer SRI o perioadă de aproape zece ani”, a spus Ludovic Orban.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed