x


  • EUR
    4.7537
    USD
    4.3082
string(7) "politic"

“Lui Iohannis i-a stat ceasul. E CRUZIME ce-a făcut!”

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat sambata la Congresul PSD, despre presedintele Klaus Iohannis, că acesta a dat dovada de „cruzime” in timpul mandatului sau, că se agata de „teme moarte” si ca trebuie să plătească pentru ce a facut si pentru ce nu a facut.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.08.2019, 14:27

 

Adversarii politici sunt din ce in ce mai hotarati sa ne vada in genunchi. Stim deja ca vor scoate toate armele si ne vor ataca, suntem pregatiti. Nu putem fi infranti asa usor. Nu avem aroganta, avem apropierea de romani

Noi nu am fost niciodata cei care am taiat pensii si salarii. Noi nu am fost cei care semana ura. Nu am dispretuit, nu am fost absenti, nu am avut viziunea celor doua Romanii, a noastra si a lor.

Vine momentul in care trebuie sa raspunda pentru ce-a facut si pentru ce nu a facut. Sa nu faci nimic pentru ai tai este o dovada de cruzime. Sa-ti amintesti de poporul roman dupa 5 ani in campanie este o dovada de cinism, de dispret pentru cei care au avut incredere in tine sa le fii alaturi.

Pentru cel ce promitea lucrul bine facut pare ca ceasul a stat de mult. Pentru noi, toti ceilalti, au trecut 5 ani de nimic.

Promisiunea sa ii dea jos pe altii, doar agatandu-se de teme moarte, e dovada unei disperari si lipsa de viziune pentru tara. Nu stii sa le oferi nimic romanilor. Nu vor fi niciodata acolo unde isi doresc pentru ca nu inteleg romanii si nu se simt de-ai lor