x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.1622
string(7) "politic"

Luptă crâncenă pentru Capitală! Cel mai nou sondaj ne arată cine ar ieși primar

Nicușor Dan este pe primul loc în cursa pentru primăria Capitalei, arată un nou sondaj al liberalilor, obținut în exclusivitate de Realitatea PLUS.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Realitatea.NET | Publicat: 13.08.2020, 14:51

Dreapta ar câștiga sigur Capitala, în toamnă, arată cel mai recent sondaj. Nicușor Dan este pe primul loc în cursa pentru primăria Capitalei, arată un nou sondaj al liberalilor, obținut în exclusivitate de Realitatea PLUS.

 

Lupta pentru Primăria Capitalei va fi complicată, mai ales după ce Traian Băsescu a anunțat oficial că intră în cursă, la fel și Călin Popescu Tăriceanu.

 

Nicușor Dan este cotat ca favorit în cursa pentru Capitală, potrivit celui mai nou sondaj al PNL.

 

Candidatul PNL-USR-PLUS pentru Primăria generală a Capitalei ar obține 46% din voturile bucureștenilor în 27 septembrie 2020, cu aproape 10% mai mult decât actualul primar general Gabriela Firea, candidatul PSD.

 

În același timp, la distanță mare sunt plasați Traian Băsescu și Victor Ponta, cotați la aproape același nivel de încredere, potrivit sondajului PNL.

 

Fostul președinte Traian Băsescu și fost primar general ar obține numai 8% din voturile bucureștenilor, iar fostul premier PSD Victor Ponta, actual președinte al Pro România – 6%.

 

Încrederea bucureștenilor în principalii candidați pentru Primăria Capitalei

 

Cei care ar merge cu siguranță la vot ar avea următoarele preferințe, potrivit unui sondaj INSCOP pentru PNL, prezentat de Realitatea PLUS:

 

Nicușor Dan – 46%
Gabriela Firea – 38%
Traian Băsescu – 8%
Victor Ponta – 6%.

 

Potrivit unor surse Realitatea PLUS, liberalii mai susțin că Nicușor Dan ar avea șanse să crească peste 46% până în ziua votului din 27 septembrie 2020.