“Mă ameninți?” Momentul în care Gigi Becali a decis să scape de Iordănescu

0

FCSB s-a despărțit de Edi Iordănescu, lucru care a dus la un conflict între patronul Gigi Becali și suporteri.

Patronul a dezvăluit care a fost motivul pentru care a vrut să se despartă de antrenorul său: notificarea trimisă de Iordănescu jr. la club.

“Nu l-am dat afară, dar chiar dacă ar fi fost așa, care-i problema? Am încălcat legea? Care rezultate? A luat 22 din 29, nu-mi convine. A venit când aveam șapte puncte diferență de CFR? Acum câte sunt? Sunt opt? Așa facem socoteala”, a declarat Gigi Becali.

“Haideți să vă arăt ultimul mesaj. Eu i-am dat mesaj când a trimis notificare la club, că de ce am spus că joacă echipa rău și să nu mai vorbesc nimic, că altfel activează clauza. Tu vii la patron acasă și apoi trimiți notificare la Argăseală? Mă ameninți tu pe mine? Așteptam să mă sune el, să nu mai vorbesc nu știu ce, dar nu să vină cu avocații să mă amenințe.”, a mai afirmat Gigi Becali.

Gigi Becali a citit ultimul schimb de mesaje cu Edi Iordănescu

Ulterior, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit care a fost ultimul schimb de mesaje pe care l-a avut cu Edi Iordănescu.

“Vi-l și arăt, ultimul meu mesaj, uite ce scriu eu aici, de vineri seară: ‘Nu ai înțeles nimic, nu am vrut niciodată să pleci, nu vreau să controlez nimic. Nu am vorbit cu niciun antrenor, eu nu lucrez la întuneric, doar la lumină. Cum să faci așa ceva, Edi? Cum să-mi trimiți amenințări cu avocatul? Cum să ameninți pe cineva și apoi să te duci la el în curte să lucrezi? Mesajele nu le-am trimis ca presiune, îmi stau ca un drac în cap, cum poți face așa ceva?

Ca să vezi că nu am vrut să te dau afară, cere-ți iertare de la Argăseală și continuă munca. Dacă o să pleci acum, n-o să fie bine pentru viitorul tău. Vor reveni Coman, Șerban, vor intra în formă Olaru, Cordea și o să pleci în glorie. Dacă te-am stresat prea tare, iartă-mă, dar și tu ai venit cu avocați’. Eu nu fac viclenii. Apoi, duminică am auzit că el a postat pe Facebook nu știu ce, să-i dau banii. El mi-a scris ‘patroane, găsim o soluție creștinească’. Pe mine m-a impresionat ce a spus el”, a mai spus Gigi Becali.