x


  • EUR
    4.7538
    USD
    4.2013
string(7) "politic"

Macovei, după ce Dragnea a spus că vrea o lege anti-defăimare: Mă bucur dacă îi produc insomnii

Europarlamentarul Monica Macovei atrage atenția că legea anti-defăimare nu va fi doar împotriva sa, ci a tuturor celor care nu se înclină în fața infractorilor din politică, așa cum s-a înâmplat la Congresul PSD. Reacție vine după ce Dragnea a declarat că e nevoie de o lege împotriva celor care defăimează România.

Author: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.03.2018, 13:22

„Nicio lege <anti-defăimare> inventată de Dragnea nu va putea șterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală și un inculpat. Adevărul este că PSD&ALDE, Dragnea&Tăriceanu vor să scape de dosare penale, să nu fie anchetați și eventual condamnați. Chiar ei sunt cei care <defăimează> țara, care fură țara, care mint la Bruxelles și ne trădează pe toți. Mă bucur dacă îi produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevărul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

 

Macovei a spus că va continua să spună adevărul, precizând că legea <anti-defăimare> nu va fi doar împotriva sa, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică.

 

”<Statul paralel> este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea și Tăriceanu, aceasta este <caracatița care a sugrumat România>. Legea <anti-defăimare> inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică, așa cum a fost ovaționat Dragnea la ultimul Congres al partidului”, a precizat Monica Macovei.

 

 

Ea a mai spus că toți cei care atrag atenția că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care își apără țara, nu o defăimează.

 

 

„Politicieni din PSD&ALDE au spus deja că protestatarii au făcut rău României. O minciună imensă, dar utilă pentru ca partidul-stat să-și justifice legea anti-defăimare. Magistrații care au semnat memoriul împotriva legilor justiției și au protestat față de modificarea Codurilor penale vor fi sancționați și ei de legea anti-defăimare? Șefa DNA, despre care ministrul-doctor în drept a spus că a afectat imaginea României, este numai bună de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea?”, a conchis europarlamentarul.

 

 

Liviu Dragnea a declarat că este nevoie de o lege împotriva celor care defăimează România, „gen Monica Macovei și alți europarlamentari care mint despre propria țară”, astfel încât „statul român să corecteze aceste lucruri”.