x


 • EUR
  4.5988
  USD
  3.9154
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  35 km/h
  Umiditate

  97%
  Presiune

  33695 hPa
string(9) "lifestyle"

Magazinele online de huse și accesorii smartphone, la mare căutare – Stifler.ro ridică ștacheta

În condițiile în care piața smartphone-urilor s-a dezvoltat considerabil, în paralel se dezvoltă tot mai mult o industrie complementară: cea a accesoriilor și huselor. Specialiștii noștri au efectuat un sondaj de opinie pentru unul dintre magazinele online relativ noi pe piață – Stifler.ro.

Author: Ionut Lupescu | Sursa: Money.ro | Publicat: 05.12.2016, 16:49 | Actualizat: 05.12.2016, 16:49

 

În continuare vă prezentăm câteva păreri ale clienților www.stifler.ro, care au fost de acord să ne ofere un feedback cu privire la produsele și serviciile oferite de acest magazin online de huse și accesorii.

 

„După ce îți schimbi telefonul, mai ales dacă îți cumperi un model nou scos pe piață, vrei să îl și protejezi. Cel puțin în primele luni, nu vrei să aibă parte de zgârieturi, căzături sau șocuri de orice fel, ori dacă acestea apar, telefonul să fie asigurat.

 

La fel stă sițuația și pentru mine. Cu 3 săptămâni în urmă mi-am cumpărat un Samsung Galaxy S6. După ce m-am plimbat prin oraș în căutarea unei huse, nu am „câștigat” decât timp pierdut și frustrare.

 

În cele din urmă mi-a recomandat un prieten magazinul online www.stifler.ro. Destul de sceptic, am accesat site-ul și mi-am găsit nu numai husa perfectă, ci și o folie de sticlă Tempered Glass pentru Galaxy S6.

 

Comanda mi-a fost confirmată în scurt timp, iar în timp de 2 zile am primit și produsele. Perfecte! Recomand husa Mirror Bright Galaxy S6, dar și bumper-ul pe care nu m-am putut abține să îl cumpăr.” – declară Marius T., din Timișoara.

 

Nu este însă singurul care a comandat produse de aici. În cele ce urmează, Ramona M., din Vaslui, povestește la rându-i experiența avută cu magazinul online Stifler.ro:

„De fiecare dată când comand ceva online am emoții. Haine, încălțăminte sau orice altceva ai comanda, trebuie să fii pe deplin sigur că magazinul e de încredere, și că nu vei fi păcălit – cum vedem că sunt atâtea persoane în toată țara.

 

De pe www.stifler.ro mi-am cumpărat prima dată o husă acum 8 luni de zile. Am ales modelul Aluminium Mirror, pentru că mi-a plăcut cel mai mult. Cine nu își dorește ca telefonul să îi arate așa, elegant și strălucitor?

 

tel

 

Am fost și sunt în continuare mulțumită de magazinul de huse stifler.ro – dovadă e faptul că tot de la ei mi-am comandat în continuare accesorii și pentru noul meu iPhone 6S+.”

 

Dacă diversitatea huselor și foliilor este principala caracteristică ce atrage clienții magazinului online, să vedem ce au de spus aceștia și despre prețurile practicate. Victor S., din Brăila, ne-a mărturisit:

„Atunci când îți cumperi un telefon la un preț pe care unii îl plătesc pentru o mașină, trebuie să îl și protejezi. Chiar dacă unii ar spune că dacă îți permiți să îți cumperi un telefon ce valorează peste 2000 lei, nu îți pasă prea mult despre faptul că s-ar strica, nu e chiar așa.

 

Și de ce să nu alegi să îl protejezi, când o poți face la costuri atât de avantajoase precum sunt cele pe care le poți obține de la magazine precum stifler.ro? Oricine verifică site-ul poate găsi huse la prețuri foarte acceptabile – cred că merită să ai telefonul asigurat împotriva căzăturilor cu un preț de maxim 100 lei, nu?”

 

Nu în cele din urmă, sistemul de livrare și retur, alături de calitatea și eleganța produselor reprezintă de asemenea avantaje oferite de stifler.ro. Mai multe despre aceste aspecte ne-a povestit Claudia S., din Suceava.

„Am plasat comanda pe site și mă așteptam să fiu sunată cel mai devreme a doua zi pentru confirmare – am mai pățit așa cu multe alte comenzi plasate online. Nu au trecut însă nici 30 de minute și m-a contactat o reprezentantă Stifler.

 

tel2

 

De asemenea, mă așteptam ca husa pentru al meu Galaxy J5 să ajungă abia peste o săptămână – am plasat comanda într-o zi de joi. Marea surpriză a fost când husa mi-a ajuns chiar ziua următoare.

 

Husa e de tip flip și mi-a protejat telefonul foarte bine. Modelul Slim Shell Galaxy J5 e chiar util și practic – de asta m-am convins singură.”

 

Concluzionăm și constatăm că astfel de soluții chiar pot să protejeze investiția într-un smartphone de ultimă generație. La prețuri de mii de lei plătite pentru un telefon, câteva zeci de lei investiți în protecție reprezintă cea mai bună opțiune. Cei care vor să obțină informații suplimentare o pot face contactând direct reprezentanții stifler.ro:

www.stifler.ro

Email: contact[at]stifler.ro

Telefon: 075STIFLER – 0757843537